2008. május 31., szombat

2008 Majus 31. Szombat.
Ma 7-kor keltek, es Mincse vegigaludta az ejszakat a sajat agyaban. Erre mar nem is tudom mikor volt kepda. Igaz ugy osszepisilte magat,hogy az egesz agynemujet ki kellet mosni,de nem bantam. Inkabb mosok, csak vegre aludjon egyedul. Persze , most Alex jott szomszedolni egy kicsit, de ot vissza tudom tenni az agyaba, mikor elalszik. Mincsevel ez nem ment, mindig felebredt.
Regel Mincse rohangalt, Alex pedig rajzolt a tablara.

Utana kiboritottak a kisautokat es azokkal jatszottak.

Utana pedig az agyteritovel.

Jokat bohockodtak es nevetgeltek. Mincse rault, Alex pedig huzgalta korbe a nappaliban.

Delelott elmentunk a boltba es az alatkereskedesbe is. Itt van mindenfele allat, hatalmas bolt. A fiukkal leragadtunk a papagajoknal.

Naaagyon tetszett nekik. Annyira nevettek, hogy mindenki minket nezett.

Itt csak hullamos papagajok voltak.

Mincsevel megneztuk a pintyeket es a tobbi papagajt is. A madarszeretetet a nyagypapatol orokoltek, (apukamtol). Neki is volt (van?) papagaja es sok masfele madara is.

Apaek az egereket nezegettek, azok is produkaltak magukat rendesen. A fiaim meg doltek a kacagastol. Ide maskor is elkiserjuk apat, mikor Smokeynak jon kajat venni.

Azthittem, hogy ma hamarabb elalszank , mivel koran keltek. Tevedtem, csak 3-kor aludtak el, vegre.Persze 6 utan kelltek fel es mar nem tudtunk elmenni a jatszoterre.

Igy kimentunk hatra a kertbe rohangalni. ez is jobb a semminel.

Mincse rohan hozzam,nagy csatakialtassal.


Alex kihozta magaval a porszivocsovet is.Hogy minek?


Ez a fugefam. (Ami a cserepben van.) Mar volt rajta egy erett fuge es finom is volt. Meg van rajta 3 nagy es sok-sok kicsi. Szerintem egesz nyaron erni fog folyamatosan. Nagyon vigyazok ra, mert imadom a fuget. Ha egyszer lesz hazunk es kertunk (almodik a nyomor), visszuk magunkal es elultetem.Addig cserpben lesz, igy is el van tobb evig.

Rohangalas utan elmentunk a Walmartba.

Ezt a hazat fogja megvenni a sogornom. Hatalmas es az udvara is jo nagy. Lesz hol jatszani a gyerkocoknek.

Mincsike felprobalta a baseball sisakot. Tetszett neki.

Alexnak is, le sem lehetett roluk venni.Neha jol is jonne , amikor osszevesznek. Mivelhogy kosok, igy allandoan fejelik egymast. Ilyenkor pont ilyen sisakra lenne szukseguk.

Ket kis sisakos ember(ke).

Amig vartunk a sorban Mincse rakattant a kartyalehuzora. Persze az a penztar nem mukodott.

Alex pedig az uj szerzemenyet probalta kinyitni.

Itthon meg megneztek a DVD-juket." Mommy & me" a cime. Alex annyira orult ,hogy betettem, hogy meg tancolt is.

Utana beletelepedett apa olebe es onan nezte. En kozben gyorsan mostam egyet. (Mincse agynemujet.) 11 utan aludtak el. Kivancsi vagyok ma ki,hol alszik es meddig.























Nincsenek megjegyzések: