2009. január 11., vasárnap

2009 Januar 5.-11. Lattak a Robotok cimu animacios filmet, es most ok is kis robotok. Gyorsan kellett cselekednem, mert kitort a testverhaboru. De mar beke van.

Alex a tisztasagmanias. Foglalkozas utan kitakaritotta az osztalytermet. Persze nekem is kellett segitenem. De amig a tobbiek kint jatszottak mi bent takaritottunk. Persze akkor akart kimenni jatszani amikor mar enni kellett volna. Na ezen jol ossze is vesztunk. De legalabb ma nem verekedett. Igaz nem is volt kivel, mert a kis fiu akivel kotozkodni szoktak beteg volt.

Etetes van. Megint etetik a malackakat.

Alex Halasz Jutkat halgat. Nem tudom melyik szamot, de nagyon koncentral.


Mincse is kedvetkapott a zenehalgatashoz. Utana eltettem a discmant, mert osszevesztek rajta. Venni kell egy masikat is, mert igy nem jo, hogy csak egy van.

Vasarnap vegre kijutottunk a jatszoterre.

Rogtog megtamadtak a maszokat.

Mincse a nyujton, ez nagyon jot tesz neki. Marmint a nyujtozas.

Utana homokoztak, vagyis egymasra dobaltak a homokot. Na ,gyorsan eltereltuk a figyelmuket es inkabb mentunk a nagymaszokara.

Hatasos volt.,rogton csuszdasztak. Olyan szaraz a levego,(28 szazalek a paratartalom) hogy amikor csusznak lehet hallani a szikrakat. En is lecsusztam ketszer es ossze-vissza csipkedtek a szikrak.

Mincse a kis maganedzo. Felkuldte apat magaelott a maszokara.

Utana o is felmaszott.

Mincse hatulrol...

Alex hatulrol. Most hason csuszkaltak.

Alexka is felmaszott a nagymaszokan, en meg imadkoztam, hogy le ne essen. Nagyon ugyes volt.

Utana tobbszor felmaszott.


Mincse talalt egy faagat es azzal jatszott.

Alex csuszkalt tovabb.

Ma nem foztem ebedet, igy elmentunk a Wendy's-be es kaptak ajandekot a gyerekmenuvel. Most 3 dimenzios kastely volt az ajandek. Gyorsan ossze is raktam nekik.

Mint kiderult tokeletes garazs az autoknak. Delutan nem mentunk sehova, mert apanak el kellett menni es keson ert haza. A fiuk nagyon keson aludtak el, mar elmult 11 ora. Ezen valtoztatni kell, mert igy nem tudnak reggelente felkelni.
Ez tortent a heten...



















Nincsenek megjegyzések: