2009. január 26., hétfő

2009 Januar 19.-25.-ig

Hetfon ugy volt, hogy Gabiek megint jonnek velunk jatszani, de Gabi megbetegedett , igy nem tudtak jonni. Megfuztuk apat, hogy jojjon velunk es elmentunk a jatszoterre. Egyedul nem merek veluk menni, mert ketten 6 fele szaladnak.Vittuk a motoroket is, mert mar nagyon regen motoroztak es mar lassan ki is novik oket.

Talaltak egy pocsolyat es el is feledkeztek a motorokrol.

Nem szoltam rajuk, had pancsoljanak, otthon ugy is furdes van jatek utan,

Mincse nagyon elvezte. Ugralt a pocsolyaban.

Ujra mocira pattantak. Lattunk egy tuzoltoautot, nagyon tetszett nekik.

Most ez a maszoka volt a kedvenc. Igaz nagyon regi es kopott, meg vasbol van, de nekik nagyon tetszett.

Hatterben a kekmaszoka, most feleje sem mentek.

Mincse mar hason is csuszott, de igy nagyon lassan ment. Alex reklamalt is.

Kedden Alexal voltunk a suliban. Ahogy odaertunk megtamadta a vonatokat. Mindenkinek ez a kadvence, meg a lanyoknak is. Itt azert nincsennek sokan , mert hamarabb ertunk oda es meg nem volt mindenki ott.

Uzsonna ido. Az en pici fiam ul a szeken turelmesen es varja az uzsit. Na, ilyet itthon nem surun latni, meg nem all egy percre sem.


Uzsonna utan olvastunk egy kicsit.

Utana jottek ertunk apaek. A ket fiu megbeszelte milyen volt a delelotjuk.


Mikor felebredtek delutan a mi szobankban neztek a TV-t es nasiztak.

Szerdan Mincsevel voltunk suliban. Eddig Alexal voltak gondok, hogy verekszik egy kisfiuval (mindig ugyan azzal), de mar javult a helyzet es mar nem kotozkodnek egymassal. Most meg Mincse es ez a kislany kotozkodik egymassal. Nem tudom miert van ez, pedig Mincse szereti a kislanyokat es soha nem bantott eddig senkit. De a kislany is mindig Mincse nyomaban van es piszkalja. Lehet, hogy ok is baratok lesznek. Majd a kovetkezo felevben kiderul, de addig is vigyaznom kell a fiatalurra, hogy nehogy bantsa a kislanyt.

Kiprobalta a biciklit. Nem akarja hajtani, pedig mar tudja, mert Isabella bicikliet is hajtotta. Nem eroltetem, majd magatol rajon, mint mindenre.

Mincse uzsizik a tobbiekkel.

Hatteben Mincse jatszik. Kozeppen az a hosszuhaju holgy a tanito nenink. Lisanak hivjak , nagyon kedves es segitokesz. Nagyon szereti a fiukat.

Megtalaltak a kagylo-gyujtemenyemet es ravetettek magukat. Nem baj ugyis van a parton eleg, majd potoljuk.

Kihoztak a szobabol a takarokat es azt jatszottak , hogy alszanak. Utana mindig joreggelt kivantak egymasnak es felkeltek. Itt nezik Verdakat (Cars) ez a kedvencuk es naponta 3-4 szer meg nezik.

Mintha a hiradot neznek.

Igy szeretik egymast.

"Alszanak" , a kisasztalon. Most ez az uj jatek.

Megtamadtak az edesseg automatat.Szombaton voltunk a mallban (plaza) es vettunk neki bilit (megint). Mar tobbet is vettunk nekik , de mindig volt valami problema vele. Remelem ez vegre jo lesz. Ketfelet is vettunk, valamelyik csak bevalik.

Csendelet...

Alex kiprobalta a bilit, egyelore tetszik neki, de nem produkalt bele semmit. Igazi hapsi, olvas a WC-n. Hatterben a masik bili Mincsere var, hiaba.

Mincse inkabb az autokkal jatszik.

Leakartam okek fentkepezni, de Alex mindenaron kovetelte a kamerat. Mincse rosszalloan nezi a tesojat.

Vasarnap elmentunk az uj jatszoterre. Tele volt gyerekkel, mert baseball meccs volt mellete. De azert csuszkaltak egy kicsit. Alex csuszik.

Mincse itt is a legnagyobb csuszdat tamadta meg.

Alexka
Utana hintaztak egyet.

Vegul betelepedtek a viragoskertbe. Nem tudom mi ebben a jo, de mindig itt kotnek ki , ha idejovunk.

Kesobb elmentunk az OLD WORLD-be, ami egy kis nemet falu. Mindenfele pici bolt van , es van egy kis pekseg/cukrazda is ahol finom sutiket arulnak. Sajnos be volt zarva , igy errol lemeredtunk.

Nem baj , azert rohangaltak egyet.

Fenykepezkedtunk is. Alexka...

Mincse....

Apa...

Anya...





































Nincsenek megjegyzések: