2009. április 18., szombat

2009 Aprilis eleje.
Egy lavor Mincse.
A multheten nem volt suli, igy itthon voltunk a fiukkal, mert el van romolva a babakocsink es nem tudtunk kimenni a jatszoterre. Most venni akarunk egy hasznaltat, mert remelem, hogy mar nem sokaig lesz ra szukseg.

Alexka mutatja, hogy milyen nagy lesz, ha sokat eszik.

Ebed kozben nezik a GUMI MACIT, most ez a kedvenc. Nem tudom, hogy ki volt az az elmeroggyant aki kitalalta ezt a lenyt, de az en fiaim imadjak. Egyszer veletlenul raakadtunk a youtubon es azota allandoan ez megy nalunk. Mar DVD-n is megvan ez a TV-n is ez megy , meg a tobbi "ertelmes zene".Mast nem is nagyon lehet nezni, mert olyan hiszti van, hogy mar feladtam.

A ket kis "kinai". Ebben a kalapban szoktak kint jatszani, hogy ne kapjanak napszurast. Persze nem sokaig van rajtuk es en meg probalom rajuk adni a tobbi kalapot, sapkat, nem sok sikerrel. Delutan 2 ig idesut a nap a teraszra es mar eleg erossen tuz.

Mincse Mancsa...


es Alex Baba.


Kellemes Husveti Unnepeket!!!

Es sok locsolot a lnyoknak!!! (Utolag is.)

A husveti tojasaink. En festettem oket amig aludtak. Majd jovore mar ok is segithetnek, az iden meg nem kockaztattam. De a maradek matricaval jol eljatszottak, jutott mindenhova beloluk.

Birkozas ebredes utan,

es a szobajukban.

Tancolnak a Gumi Maci DVD-re.

Mar alig fernek ketten a szekbe, de azert belegyomoszolik magukat.

Jatek a szobaban.

Fogocskaztunk.

Nagyon hianyzott nekik a jatszoter, de nem mertem gyalog elindulni veluk. Itt a jarda kozvetlen az ut mellett van es itt sokkal gyorsabban mennek az autok mint Mo-n.

Alex

Mincse

Testveri szeretet.
Neha olyan jol elvannak es olelgetik egymast. Maskor meg osszevesznek mindenen.
Dehat gyerekek...

Mar majdnem 3 evesek. Imadom oket!!! Mar olyan nagy fiuk.

















Nincsenek megjegyzések: