2008. június 22., vasárnap

2008 Junius 21. Szombat.
Ma is kanikula volt. Igy elmentunk a kozeli plazaba hussolni. Itt legalabb elviselheto a homerseklet. Van legkondink, de a fiuk miatt nem tudjuk hasznalni, es amugy is nagyon hangos.Eloszor a kutyusokhoz mentunk. Koztudottan imadjak a fiaim a kutyakat. Most is nagyon boldogok voltak.
Utana leragagtunk az autoknal.

Alex a tuzolto autot valasztotta.


Mincse pedig a szafari autot.


Utana atult Alexhoz a tuzoltora. Nagyon tetszett nekik a sok gomb ,es mindegyik mas hangot adott.


A ket kis tuzolto.

Sikerult videora is felvenni oket. A hang nem valami jo minosegu.
Mincse egyedul akart leszalni. Setaltunk egyet, ok rohangaltak. Mire korbementunk Mincse elaludt, igy gyoran hazajottunk.

Itthon is aludtak egy csomot. Nagyon meleg volt , de egy kicsit sikerult lehuteni a lakast a ventillatorokkal.

Kesobb talalkoztunk a nagyiekkel es Isabellaekkal. San Diegoba voltak es beneztek utkozben , Elmentunk pizzazni. A harom unokateso egymas mellett ult.

Kaja utan elmentek gepezni a fiuk.


Alex vezet!!! Olyan ugyes volt, hogy elsore vegig tudott menni a palyan. Szuletett tehetseg.

Mincse is nagyon elvezte.

Azert ezt nem surun fogjak csinalni,mert nem akarom, hogy raszokjanak. Nagyon jol erztek magukat. Rohangaltak egy csomot. Meg az a jo, hogy sok gyerek volt es ok is ezt csinaltak. Igy senki nem volt kiakadva.

Mikor hazamentek a nagyiek, mi lementunk a partra. Eredetileg jatszani akartunk, de olyan sokan voltak a jatszoteren, hogy meggondoltuk magunkat es inkabb selatunk. A naplementet pont lekestuk, de szerintem igy is szep volt. A hetterben Long Beach.

Meg egy kep .


Rengetegen voltak a strandon is. Nagyon jo ido volt. Fel 9-kor meg 27 fok volt.

Ilyen vilagos volt fel 9-kor. Vaku nelkul lehetett fenykepezni. Ma is jol elfaradtak. Mire hazaertunk mar majdnem aludtak.
















Nincsenek megjegyzések: